Добре дошли в онлайн магазин Телесмарт. Желаем Ви приятно пазаруване !

Плащане и доставка

Поръчка

  1. След като сте избрали желания от вас продукт натиснете бутона КУПИ и системата автоматично ще го добави в пазарската кошница, след което в горния десен ъгъл ще ви се появи малък прозорец с две опции ВИЖ КОШНИЦАТА и ПЛАЩАНЕ. Избирате ПЛАЩАНЕ и следвате формата за попълване на вашите данни, като не пропускате задължителните полета обозначени с звездичка *. При пропускане на задължителните полета системата ще ви връща докато не бъдат попълнени.
  2. Ако всичко е направено правилно трябва да ви изкочи прозорец с съобщение Благодарим ви поръчката ви е приета! и след това очаквайте обаждане от наш служител за потръждение.

Плащане и доставка

Стандартния срокът за изпълнение на поръчките е от 2 до 3 рабони дни. В случай, че има непредвидено забавяне на доставката, ще получите телефонно обаждане от наш служител. При липса на даден продукт, приемаме заявки с доставка до 7 работни дни.

 

При направена поръчка на стока по телефона, начина на плащане и доставка се договаря със служител на магазина по време на поръчката.

При направена поръчка през сайта, очаквайте обаждане от наш служител на посочения от вас телефон за потвърждение за начина и плащане на доставка.

Калкулатор за цена на доставка

Начини на доставка

TeleSmartBG предлага на своите клиенти възможност за доставка до офис на куриерката фирма или до дома, офиса на клиента. За ваше удобство ние използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Услугите включват: застраховка, опция преглед и тест (в рамките на 15 мин.) и наложен платеж.

Начини на плащане

До този момомент начина на плащане е само с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при доставка с куриер.
 

* При плащане с наложен платеж, таксата в размер между 1.2% и 2.5% от стойността на стоката, в зависимост от куриерската фирма са за сметка на клиента, освен ако предварително не е договорено друго.