Добре дошли в онлайн магазин Телесмарт. Желаем Ви приятно пазаруване !

Най-прецизния сензор за разпознаване на лица в индустрията ще бъде на iPhone 8

Posted by System 22.08.2017 0 Comment(s)

 

Официалната премиера на iPhone 8 ще е на специално събитие на Apple през септември. Юбилейният смартфон ще може да снима 4K видео с 60 кадъра в секунда и ще предложи редица други подобрения, сред които и безрамков дизайн. iPhone 8 също така ще е базиран на усъвършенствана технология за лицево разпознаване, която ще предостави много по-сигурен и бърз начин за отключване на дисплея. Аpple също така се очаква да ни позволят да отваряме приложения и дори да правим мобилни плащания със сканиране на лицето.
 
Последните данни на Korean Herald разкриват повече детайли за този скенер на дългоочаквания смартфон. Според информацията ще са необходими едва "милионни от секундата", за да може iPhone 8 да разпознае лицето на своя собственик, предаде Mashable. В предната и задната част на устройството ще са разположени допълнителни 3D сензори. От една страна те ще подобряват работата на скенера за разпознаване на лицата, а от друга ще се използват за приложения с добавена реалност.
 
Toва означава, че потребителите ще могат да се забавляват с проектирането на виртуални елементи върху заобикалящите ги физически обекти. Новата технология за сканиране на лицата също така ще сложи край на TouchID сензора, който е неизменна част от последните поколения на iPhone. Услугата Apple Pay също ще използва иновативната технология, което може да промени изцяло начина, по който извършваме мобилни плащания от смартфоните.

 

 

ИЗТОЧНИК:DIGITAL

Leave a Comment