Добре дошли в онлайн магазин Телесмарт. Желаем Ви приятно пазаруване !

До края на 2017г. Samsung ще представят нов смартфон от висок клас

Posted by System 28.04.2017 0 Comment(s)

 

Samsung работят активно по Galaxy Note 8. Въпреки проблемите с батерията на Galaxy Note 7 все още има много потребители, които биха си купили фаблет от популярната гама. Samsung представиха официално финансовите резултати за последното тримесечие, в което отчита печалба от $8.7 млрд. Първоначалните прогнози бяха, че тази сума ще е около $8.8 млн., а това превръща периода януари-март във второто най-добро тримесечие в историята на компанията.

 
Данните са категорично доказателство, че Samsung са се справили с негативния ефект от проблемите с батерията на Galaxy Note 7. Любопитен факт е, че от корейския производител разкри, че вече работят над нов флагман модел. Samsung потвърдиха, че премиерата на устройството ще е през втората половина на годината. По този начин компанията ще се опита да се възползва максимално от огромния интерес към Galaxy S8 и Galaxy S8+.

 
Samsung не споменават името Galaxy Note 8, но има голяма вероятност да намекват именно за този модел. Традиционно премиерата на нов фаблет от висок клас от серията винаги е през втората половина на годината. Подобен ход ще позволи на Samsung да се конкурират по-успешно с iPhone 8, който ще е достъпен на пазара през последното тримесечие. По всичко личи, че ни очакват много интересни събития в пазара на смартфони в края на 2017г.

 

ИЗТОЧНИК:DIGITAL.BG

Leave a Comment